Udrejsecenter på Lindholm er uansvarlig økonomisk politik mener Det Konservative Folkeparti i Vordingborg

11. december 2018

Pengene kunne anvendes langt mere effektivt ved en udbygning af et af de eksisterende udrejsecentre og besparelsen kunne i stedet anvendes til at opretholde velfærdsniveauet eller lette skattetrykket for den almindelige danske. Det skriver Det Konservative Folkeparti i Vordingborg Kommune i en pressemeddelelse. Partiet anerkender behovet for udrejsecentre men at bruge 3/4 milliard kroner på et udrejsecenter på Lindholm i Stege bugt mener partiet ikke er udtryk for ansvarlig økonomisk politik.

Der udtrykkes samtidig bekymring for den effekt som udrejsecentret vil have på de nære omgivelser i Kalvehave, Langebæk, Stensved, Præstø og på Møn.

Partiet tager klar afstand fra beslutningen om, at benytte Lindholm til udrejsecenter og opfordrer regeringen til at genoverveje spørgsmålet.

Del:
FacebooktwitterlinkedinmailRelaterede artikler

Vordingborg Badminton Klub VBK skal spille om oprykning til 3. division

Vordingborg Badminton Klub VBK skal spille om oprykning til 3. division

Lørdag spillede VBK på hjemmebane mod HBC3. Modstanderen lå nr. 2 i gruppen og har været uhyggelig stærk på udebane. Alle kampe er blevet vundet, så VBK vidste, at det ville blive en svær kamp. VBK havde regnet med at stille i stærkeste opstilling for første gang i...

Tørskoet i Nordfalsters Koncerthus d. 7. februar 2020

Tørskoet i Nordfalsters Koncerthus d. 7. februar 2020

Den 7. februar inviterer koncerthuset i Nørre Alslev til et satirisk drama om provins kontra storby. Soloforestillingen er med Vordingborgs "funny bones" skuespiller Line Svendsen, der mange gange har gæstet Falster med Teatret Brændende Kærlighed og deres nonverbale...