En kunstner i en klasse for sig!

I 2018 var Uffe Lorenzen på en omfattende og landsdækkende turné på baggrund af sit første solo album Galmandsværk, hvor han bippede rundt i landet og også kom forbi STARS på den såkaldte Rejsekort tour 2018. Nu er han klar til at gentage bedriften og præsentere de nye sange fra hans nyeste udspil Triprapport, der strækker sig over generationer af syrerock med tråde til psykedelisk folkemusik og kigger tilbage på den danske spillemandsarv.

Karismatisk

Uffe Lorenzen er kendt som den karismatiske forsanger og frontfigur i Spids Nøgenhat og Baby Woodrose. Han har huseret på den danske rock scene siden slutningen af 80’erne og fik et gennembrud med Baby Woodrose i 2003, hvor de som et af de første bands vandt P3 Prisen og siden spillede to år i træk på Orange Scene på Roskilde. Senere fulgte et endnu større gennembrud med Spids Nøgenhat, der nærmest blev folkeeje med singlen ”Lolland Falster” og albummet Kommer Med Fred, der indbragte to DMA priser og to Steppeulve.

På STARS kommer du til at opleve Uffe Lorenzen alene på scenen med sine guitarer og et fortællegen, der ligger i en klasse for sig. Det er en kunstner, der ikke kan lade være med at skabe – det sker af ren nødvendighed – og mange tak for det!

Tid og sted

Torsdag den 19. september 2019
Show kl. 20:00 / døre kl. 19:00

STARS, Algade 84, 4760 Vordingborg
Forsalgsbillet: 150,- / Studerende + ung under 18 år: 100,- / Pris i døren 170,-
Billetter købes på stars.dk

Uffe Lorenzen
Del:
Facebooktwitterlinkedinmail