Vær med til at bestemme fremtiden for en af Danmarks største andelsejede energi- og fibernetkoncerner

3. januar 2020

Bor du, eller har du sommerhus i Ringsted, Køge, Vordingborg eller Faxe Kommune? Så er du andelshaver i den andelsejede energi- og fibernetkoncern, SEAS-NVE og kan netop nu stille op til selskabets repræsentantskab.

Har du viden om og holdninger til digitalisering og grøn omstilling, og kunne du tænke dig at sidde med ved bordet, når der er debat og dialog om løsninger inden for energipolitiske områder i din region?

Den andelsejede energi- og fibernetkoncern SEAS-NVE opfordrer lige nu potentielle kandidater til at stille op til valg til koncernens repræsentantskab. Alle, der har hus, virksomhed eller sommerhus i Ringsted, Køge, Vordingborg eller Faxe Kommune, og har en elmåler fra elnetselskabet Cerius, kan blive aktive ambassadører for koncernens knap 400.000 andelshavere:
”I SEAS-NVE er det vores fornemste opgave at varetage vores kunder og andelshaveres interesser. Derfor er det også afgørende, at vores repræsentantskab er aktive ambassadører for vores andelshavere og vil være med til at skabe værdi for det lokale liv i regionen,” siger Jens Stenbæk, bestyrelsesformand i SEAS-NVE.

Nuværende repræsentantskabsmedlem Lena Moe fortæller om arbejdet i repræsentantskabet: ”Vi bliver klædt godt på af ledelsen og har fået gode rammer til at øve indflydelse. Vi bliver hørt, og vi kan have åbne dialoger med både bestyrelse og direktion. Vores opgave er at være jordforbindelsen til baglandet og bringe forhold eller dilemmaer op, hvis de er principielle, og det er der god mulighed for i repræsentantskabet.”

Værdifulde sparringspartnere

For Jens Stenbæk er repræsentantskabsmedlemmerne vigtige sparringspartnere: ”Som medlem af repræsentantskabet er man som øverste myndighed også en ansvarlig sparringspartner for både direktion og bestyrelse, så vi sammen kan være med til at forme fremtiden for SEAS-NVE og ikke mindst styrke koncernens position som en energi- og fibernetkoncern med stærk forankring blandt sine kunder. Jeg håber, at rigtig mange kan se, hvilken værdi det giver at være medlem af repræsentantskabet, og at folk har lyst til at stille op.”

Repræsentantskabet er jordforbindelsen i baglandet

Kunne du tænke dig at blive klogere på nogle af vores medlemmer og deres arbejde i repræsentantskabet, kan du læse meget mere her.

Stil op senest den 31. januar

Er du andelshaver, og har du hus, virksomhed eller sommerhus i Ringsted, Køge, Vordingborg eller Faxe Kommune, kan du fra den 3. januar til den 31. januar melde dit kandidatur til SEAS-NVE’s repræsentantskab her. Der er endeligt valg til repræsentantskabet til marts.

Der skal vælges 36 repræsentantskabsmedlemmer ved dette års valg. De er fordelt således: Faxe 7, Ringsted 7, Køge 11, Vordingborg 11.

Del:
FacebooktwitterlinkedinmailRelaterede artikler

Vordingborg Badminton Klub VBK skal spille om oprykning til 3. division

Vordingborg Badminton Klub VBK skal spille om oprykning til 3. division

Lørdag spillede VBK på hjemmebane mod HBC3. Modstanderen lå nr. 2 i gruppen og har været uhyggelig stærk på udebane. Alle kampe er blevet vundet, så VBK vidste, at det ville blive en svær kamp. VBK havde regnet med at stille i stærkeste opstilling for første gang i...

Tørskoet i Nordfalsters Koncerthus d. 7. februar 2020

Tørskoet i Nordfalsters Koncerthus d. 7. februar 2020

Den 7. februar inviterer koncerthuset i Nørre Alslev til et satirisk drama om provins kontra storby. Soloforestillingen er med Vordingborgs "funny bones" skuespiller Line Svendsen, der mange gange har gæstet Falster med Teatret Brændende Kærlighed og deres nonverbale...