Venus

Der er masser af grunde til at bruge efteråret til også at høre musik. En god grund er Venus, der spiller op til dans lørdag den 26. september. Venus hylder, som navnet antyder, kvinder. Og ikke bare kvinder, men især dansk rocks guddommelige kvinder i skikkelse af bl.a. Sanne Salomonsen, Lis Sørensen, Anne Linnet og Sneakers.

Venus, med Sandra Profitlich i front, leverer et musikalsk og visuelt rockshow, hvor rå girlpower, stålsat attitude og forførende udstråling, får selv de mest tilbageholdende ud på dansegulvet. Det bliver garanteret en fest, når scenens herskerinde med sin rå stemme, holder publikum i et fast greb, akkompagneret af de to korsangere Sarah og Sarah og bandet, der ruller den røde løber ud for deres vokaler.

Dørene åbner denne dag kl. 20.00 og musikken starter kl. 21.00. Entré: kr. 75,-

Det vil være en god idé at forudbestille billetter på: www.billetto.dk/p8-venus

Som noget nyt er Kulturforeningen Pakhus8 indgået i et samarbejde med Café Mocc@ og SIV&co – begge på havnen i Præstø, hvor der er mulighed for tilkøb af kombineret musik- og madbilletter hos henholdsvis Café Mocc@ – café eller hos SIV&co – brasserie og restaurant. Det kræver dog en forudbestilling senest den 23. september.

Musik, inkl. 2-retters menu på Café Mocc@ – café.

kr. 225,-

Musik, inkl. 2-retters menu på SiV&co – brasserie og restaurant

kr. 280,-

Del:
Facebooktwitterlinkedinmail