VIF arbejder på at sikre Festugens overlevelse

20. april 2017

“Festugen fortsætter, ingen tvivl om det.” – sådan lyder det i en pressemeddelelse fra Vordingborg Idrætsforening.

Der arbejdes kraftigt på at skabe en grundlag, således at Festugen udadtil ligner sig selv. Det organisatoriske bagved skifter lidt struktur, således at myndighedernes nye betingelser bliver overholdt.

En del af ”gamle festugekomite”, Handelsforeningen, Erhvervsforeningen samt Vordingborg IF træder sammen for at finde en løsningsmodel, således at festugen allerede i år bliver en realitet.

Der træder nye kræfter til sammen med nogle af de ”gamle”, således at det fantastiske koncept, der hedder Vordingborg Festuge fortsætter til glæde og gavn for alle, og med det klare formål i lighed med tidligere at skabe et overskud til gavn for de lokale foreninger.

Formålet er at få sammensat en bred organisation, så der sikres et godt fundament for det fremadrettede arbejde.

Der arbejdes kraftigt på at få skabt at skabt det økonomiske fundament og allerede i næste uge forventes der lidt mere klarhed over tingene.

Del:
FacebooktwitterlinkedinmailRelaterede artikler

Vordingborg Badminton Klub VBK skal spille om oprykning til 3. division

Vordingborg Badminton Klub VBK skal spille om oprykning til 3. division

Lørdag spillede VBK på hjemmebane mod HBC3. Modstanderen lå nr. 2 i gruppen og har været uhyggelig stærk på udebane. Alle kampe er blevet vundet, så VBK vidste, at det ville blive en svær kamp. VBK havde regnet med at stille i stærkeste opstilling for første gang i...

Tørskoet i Nordfalsters Koncerthus d. 7. februar 2020

Tørskoet i Nordfalsters Koncerthus d. 7. februar 2020

Den 7. februar inviterer koncerthuset i Nørre Alslev til et satirisk drama om provins kontra storby. Soloforestillingen er med Vordingborgs "funny bones" skuespiller Line Svendsen, der mange gange har gæstet Falster med Teatret Brændende Kærlighed og deres nonverbale...