Vilde Vulkaner 2021 er aflyst

4. maj 2021

Desværre bliver der ikke Vilde Vulkaner til sommer. Vi må endnu et år undvære en af de største oplevelser for børn i alderen 7- 14 år. For andet år i træk aflyses Danmarks største børnefestival.

” Vi er enormt triste og ærgerlige over, at skulle meddele de mange børn som har glædet sig til en tur på Vilde Vulkaner, at de desværre ikke skal til Vordingborg i den første uge af deres sommerferie. Vi har håbet til det sidste at det var muligt at afholde en kæmpefest for forventningsfulde børn fra hele Danmark. Forsamlingsforbuddet og andre corona-relaterede restriktioner gør det ikke muligt, at samle 12.000 gæster fra institutioner fra hele Danmark til festival i Vordingborg.
Det er ligeledes meget trist for de mange frivillige, som hvert år lægger oceaner af frivillige timer i planlægning og afvikling. Ikke mindst er det et stort tab for foreningslivet i Vordingborg kommune, som ikke får mulighed for indtægter i nærheden af 1 million kr. til deres foreningskasse.
Alle vores leverandører kæmper en hård kamp for overlevelse og vi håber de alle holder skindet på næsen, i denne meget svære tid for dem.” udtaler festivalen i en pressemeddelelse.

Vilde Vulkaner vender stærkt tilbage i 2022.
Vilde Vulkaner 2022 afholdes i dagene 28. juni- 1.juli

“Vi glæder os helt vildt til at arrangere et brag af en Vilde Vulkaner til næste sommer.”

Del:
FacebooktwitterlinkedinmailRelaterede artikler

STARS præsenterer Søren Andersen

STARS præsenterer Søren Andersen

Denne dag står forstærkerne på 11. Søren Andersen – Danmarks guitarhelt nr. 1 – kendt fra Glenn Hughes band og ikke mindst Electric Guitars, har en soloplade ude. Her medvirker en perlerække af internationale stjerner, men selv om de ikke kan komme med på tour, bliver...

Ingen Vordingborg Festuge i 2021

Ingen Vordingborg Festuge i 2021

Vordingborg Festuge havde håbet på, at 2021 blev året hvor der igen kunne laves en festlig begivenhed. Men desværre ser virkeligheden stadig sådan ud, at der ikke kommer nogen Vordingborg Festuge 2021. En del af grundlaget for at Vordingborg Festuge kan hænge...