”Virusangreb” forvandlede Algade til zombiezone

18. oktober 2019

Der var fart på, da over 120 deltagere skulle gennemføre HORROR RUN i Algade, og forsøge at undgå at blive fanget af zombierne den 18. oktober 2019. 

Horror Run blev afholdt for andet år i træk og mere end 120 deltagere stillede til start. Udstyret med tre liv skulle deltagerne løbe gennem Algade og undgå at blive taget af zombierne. Undervejs på ruten var der opstillet sikkerhedszoner, hvor soldater holdt zombierne på afstand, og hvor løberne kunne få en pause. 

”Det var hårdt, men det var også rigtig sjovt”, fortalte Asger, som nåede igennem hele løbet med to af sine tre liv i behold. Værre stod det til for kammeraten William, som var blevet omringet af zombier og kun med nød og næppe slap igennem med sit sidste liv intakt. 

Asger (tv) og William (th) nåede begge i mål og fik deres diplom

Denne gang var der mange børn med i forhold til sidste år, men løbet er tilpasset, så folk i alle aldre kan deltage. 

”Der er noget til alle niveauer – man kan godt se, at de (zombierne red.) tager mere hensyn til de små” fortalte Allan, som prøvede at fange pusten igen, efter at han med sønnen og sine to nevøer havde gennemført hele løbet med livet i behold. 

Allan havde taget sin søn Rasmus og nevøerne Conrad og Carl-Emil med – de overlevede alle fire

Rigtig uhyggeligt!

Det var dog også en prøvelse for nogle af børnene, og det hele kunne godt blive lidt for uhyggeligt. Det var tilfældet for Merle, som nåede til 2. sikkerhedszone, før hun måtte give op og udgå af løbet. 

”Det var rigtig uhyggeligt. Men det var alligevel sjovt.” fortalte hun med et smil på læben. Til gengæld overlevede hendes veninde Selina med alle tre liv tilbage. 

Horror Run bliver afholdt af Bycentrum Vordingborg i forbindelse med efterårsferien i uge 42.  

Merle fik rykket grænserne lidt for langt, men syntes alligevel det havde været sjovt at prøve
Selina nåede i mål – som en af de få havde hun alle sine liv i behold
Zombierne var instrueret i at tilpasse og tage hensyn til den enkelte deltager – her en forbipasserende, som fik samlet mod til at hilse på “bruden”
Soldater fra Rollespilsakademiet hjalp med at holde zombierne på afstand
Del:
FacebooktwitterlinkedinmailRelaterede artikler

Vordingborg Badminton Klub VBK skal spille om oprykning til 3. division

Vordingborg Badminton Klub VBK skal spille om oprykning til 3. division

Lørdag spillede VBK på hjemmebane mod HBC3. Modstanderen lå nr. 2 i gruppen og har været uhyggelig stærk på udebane. Alle kampe er blevet vundet, så VBK vidste, at det ville blive en svær kamp. VBK havde regnet med at stille i stærkeste opstilling for første gang i...

Tørskoet i Nordfalsters Koncerthus d. 7. februar 2020

Tørskoet i Nordfalsters Koncerthus d. 7. februar 2020

Den 7. februar inviterer koncerthuset i Nørre Alslev til et satirisk drama om provins kontra storby. Soloforestillingen er med Vordingborgs "funny bones" skuespiller Line Svendsen, der mange gange har gæstet Falster med Teatret Brændende Kærlighed og deres nonverbale...