Vordingborg Festuge hjælper Bokseklubben Tårnet 74 med ny boksering – indviet af borgmesteren

20. september 2019

Formålet med Vordingborg Festuge er, at lave en festuge for hele landsdelen og skabe et økonomisk overskud, der uddeles til børn og unge, idræt og kultur. Og det har i år betydet, at festugen har kunnet hjælpe Bokseklubben Tårnet 74 med en ny boksering.

Flere fordele

Den nye boksering giver flere fordele til Tårnet 74:

  • Hurtig opsætning til mindre stævner og til træning. Det tager 20 min. med den nye ring i forhold til en almindelig ring, som tager 3 timer at stille op.
  • Fleksibel – Kan transporteres til diverse bokseevents rundt i byen.
  • God til Diplomstævner (Prøvekampe). Sådan 4 arrangementer har Tårnet 74 allerede indgået aftale om i samarbejde med DGI Huset Vordingborg i den kommende sæson.

Borgmester Mikael Smed indviede den nye boksering fredag d. 20. september 2019 til et boksestævne i Iselingehallen i Vordingborg. Bokseringen blev navngivet “Vordingborg Festuge Ring” og er en såkaldt gulv boksering.

“Boksestævnet er Vordingborg BoxCamp, der er europas største for amatørboksere. Stævnet løber over 3 dage fra d. 20. – 22. september 2019 i Vordingborg og har 179 tilmeldte boksere fra syv forskellige lande”, fortæller Jens-Peter Hansen fra Tårnet 74.

Arrangørgruppen fra Vordingborg Festuge var også til stede til arrangementet og overværede indvielse og ibrugtagning af den nye boksering.

Der er mange foreninger, der har ansøgt om del i overskuddet fra årets festuge. Og Vordingborg Festuge vil meget snart komme med information om hvilke foreninger, der udover Tårnet 74, får penge i år.

Det store stævne har 179 tilmeldte boksere
Borgmester Mikael Smed indviede den nye ring med vand sammen med Jens-Peter Hansen fra Bokseklubben Tårnet 74
Den nye ring blev hurtigt taget i brug
Del:
FacebooktwitterlinkedinmailRelaterede artikler

Vordingborg Badminton Klub VBK skal spille om oprykning til 3. division

Vordingborg Badminton Klub VBK skal spille om oprykning til 3. division

Lørdag spillede VBK på hjemmebane mod HBC3. Modstanderen lå nr. 2 i gruppen og har været uhyggelig stærk på udebane. Alle kampe er blevet vundet, så VBK vidste, at det ville blive en svær kamp. VBK havde regnet med at stille i stærkeste opstilling for første gang i...

Tørskoet i Nordfalsters Koncerthus d. 7. februar 2020

Tørskoet i Nordfalsters Koncerthus d. 7. februar 2020

Den 7. februar inviterer koncerthuset i Nørre Alslev til et satirisk drama om provins kontra storby. Soloforestillingen er med Vordingborgs "funny bones" skuespiller Line Svendsen, der mange gange har gæstet Falster med Teatret Brændende Kærlighed og deres nonverbale...