Vordingborg IF afholder Vordingborg Festuge 2017

28. april 2017

Vordingborg Festuge Logo

Vordingborg Idrætsforening VIF bliver arrangør af Vordingborg Festuge 2017.

Vordingborg IFs ambition for at arrangere Festugen er, at styrke muligheden for at give så mange børn og unge som muligt, nogle rigtig fede oplevelser med fodbold som omdrejningspunkt. Det er nemlig det, et eventuelt overskud skal bruges til.

Festugen fortsætter som gæsterne, annoncører, sponsorer og hjælpere m.m. kender den, da det er det fundament der bærer festugen. VIF ser derfor frem til, at alle gæster, annoncører, sponsorer og hjælpere vil komme og bakke op omkring uge 28. Uden dem ingen festuge!

Samtidig med arbejdet mod årets Festuge foregår, arbejdes der på at skabe en løsning for, hvordan Festugen kan organiseres og fortsætte de næste mange år.

Vordingborg Festuge 2014

Del:
FacebooktwitterlinkedinmailRelaterede artikler

Vordingborg Badminton Klub VBK skal spille om oprykning til 3. division

Vordingborg Badminton Klub VBK skal spille om oprykning til 3. division

Lørdag spillede VBK på hjemmebane mod HBC3. Modstanderen lå nr. 2 i gruppen og har været uhyggelig stærk på udebane. Alle kampe er blevet vundet, så VBK vidste, at det ville blive en svær kamp. VBK havde regnet med at stille i stærkeste opstilling for første gang i...

Tørskoet i Nordfalsters Koncerthus d. 7. februar 2020

Tørskoet i Nordfalsters Koncerthus d. 7. februar 2020

Den 7. februar inviterer koncerthuset i Nørre Alslev til et satirisk drama om provins kontra storby. Soloforestillingen er med Vordingborgs "funny bones" skuespiller Line Svendsen, der mange gange har gæstet Falster med Teatret Brændende Kærlighed og deres nonverbale...