Vordingborg.net

Hvis man er erhvervsdrivende med forretning i Vordingborg by, Præstø eller Stege, kan man nu søge om, at få en gratis parkeringslicens.

Teknik- og miljøudvalget har besluttet, at tilbyde de erhvervsdrivende i Vordingborg Kommune erhvervsparkeringslicenser. Med licensen kan man som erhvervsdrivende parkere uden tidsbegrænsning i parkeringszoner med tidsbegrænset parkering på mindst to timer.

Man kan få en gratis erhvervsparkeringslicens, hvis man er erhvervsdrivende og har forretningssted i enten Vordingborg by, Præstø eller Stege. Licensen gælder for den eller de byer, hvor man har sin forretning.

Licensen fritager den erhvervsdrivende for, at overholde tidsgrænsen for parkering på de offentlige parkeringspladser, som har 2-timers parkering. Det betyder, at bilen kan holde parkeret på disse parkeringspladser hele dagen.

Man skal stadig overholde færdselslovens almindelige regler om parkering. Kommunens parkeringsbekendtgørelse gælder for alle. Fx skal man altid holde inden for parkeringsbåsens afmærkninger.

”Vordingborg kommune gør generelt en indsats for at højne servicen for erhvervslivet. Vi håber med dette tiltag, at det vil gøre det lidt lettere at være erhvervsdrivende i Vordingborg Kommune”, siger formanden for Teknik- og miljøudvalget Thomas Christfort.

Hvis du ønsker at høre mere om erhvervsparkeringslicenser, så er du velkommen til at kontakte afdelingen for Trafik, Park og Havne, som giver tilladelserne.

Kilde: Vordingborg Kommune

 

Del:
Facebooktwitterlinkedinmail