Vordingborg viste sig fra sin smukkeste side med lysceremoni

26. oktober 2019

Lørdag aften d. 26. oktober 2019 blev det store Knæk Cancer indsamlingsshow sendt på TV2. Og Vordingborg var udpeget til at være stedet hvor aftenens lysceremoni skulle finde sted.

Hele eftermiddagen og aftenen var der koncerter med forskellige kunstnere på scenen ved siden af Gåsetårnet. NOAH gav koncert op til selve lysceremonien, der blev sendt direkte på TV2 som havde værterne Puk Elgaard og Abdel Aziz Mahmoud på stedet. En strømafbrydelse hos TV2 betød i øvrigt, at der tidligere på aftenen blev sendt noget længere tid fra Vordingborg end først planlagt.

Et flot oplyst ruinterræn gav en flot ramme til arrangementet. Stafet for Livet Vordingborg var arrangør og flere lokale virksomheder og foreninger har støttet op om projektet og dermed været med til at gøre arrangementet muligt.

1022 lysposer

Dieter Bruun fra Stafet for livet Vordingborg udtaler til Vordingborg.net: “Vi fik solgt ialt 1022 lysposer.
Dagen gik faktisk helt som planlagt. Det var en rigtig god dag – hele dagen var der ro på. Jeg havde et fantastisk hold bag mig som bare fik dagen til at glide, både styregruppen og alle de frivillige. 
Skønt også med alle de lokale kunstnere der spillede så god musik hele dagen fra scenen og da først mørket havde lagt sig over pladsen var det så smukt med alle de lys både på gåsetårnet,  i træerne og på borgmuren rundt. Og ikke mindst den meget meget smukke Knæk Cancer blomst som vi fik lavet. Det var meget rørende og smukt at se og være en del af. TAK Vordingborg”. 

Del:
FacebooktwitterlinkedinmailRelaterede artikler

Vordingborg Badminton Klub VBK skal spille om oprykning til 3. division

Vordingborg Badminton Klub VBK skal spille om oprykning til 3. division

Lørdag spillede VBK på hjemmebane mod HBC3. Modstanderen lå nr. 2 i gruppen og har været uhyggelig stærk på udebane. Alle kampe er blevet vundet, så VBK vidste, at det ville blive en svær kamp. VBK havde regnet med at stille i stærkeste opstilling for første gang i...

Tørskoet i Nordfalsters Koncerthus d. 7. februar 2020

Tørskoet i Nordfalsters Koncerthus d. 7. februar 2020

Den 7. februar inviterer koncerthuset i Nørre Alslev til et satirisk drama om provins kontra storby. Soloforestillingen er med Vordingborgs "funny bones" skuespiller Line Svendsen, der mange gange har gæstet Falster med Teatret Brændende Kærlighed og deres nonverbale...