Waves Festival 2019 er masser af teater – og vandland i gården hos STARS

28. august 2019

Waves Festival sørger for, at der sker masser af spændende og sjove ting i Vordingborg til den 15. festival som finder sted d. 25. – 31. august 2019.

Udover teater i alle afskygninger så er der også mulighed for at blive afkølet i det varme vejr fra onsdag til og med fredag.

Det foregår i gården hos STARS, der er ombygget til et udendørs vandland.

Det er kunstnergruppen 3615 Dakota, der står bag og alle er inviteret til at lade sig synke ned i det blide vand og deltage i 3615 Dakotas filosofiske og humoristiske univers. Du er velkommen til at tage dit eget badetøj og håndklæde med, men du kan også låne på stedet.

Læs mere om Waves Festival 2019 her.

Waves Festival vandland hos STARS
Del:
FacebooktwitterlinkedinmailRelaterede artikler

Vordingborg Badminton Klub VBK skal spille om oprykning til 3. division

Vordingborg Badminton Klub VBK skal spille om oprykning til 3. division

Lørdag spillede VBK på hjemmebane mod HBC3. Modstanderen lå nr. 2 i gruppen og har været uhyggelig stærk på udebane. Alle kampe er blevet vundet, så VBK vidste, at det ville blive en svær kamp. VBK havde regnet med at stille i stærkeste opstilling for første gang i...

Tørskoet i Nordfalsters Koncerthus d. 7. februar 2020

Tørskoet i Nordfalsters Koncerthus d. 7. februar 2020

Den 7. februar inviterer koncerthuset i Nørre Alslev til et satirisk drama om provins kontra storby. Soloforestillingen er med Vordingborgs "funny bones" skuespiller Line Svendsen, der mange gange har gæstet Falster med Teatret Brændende Kærlighed og deres nonverbale...