deroedeloebere-zbc

Den røde løber er rullet ud, når ZBC´s businesselever afslutter deres grundforløb med bazar i Algade 18A torsdag den 26. og fredag den 27. maj fra kl. 10-17. Eleverne låner kommunens nye bykontor for projektet ”De røde løbere” og inviterer alle til at komme og gøre en god handel på deres bazar med udsalg af mange forskellige varer. Varerne leveres af lokale butikker. Kom og få en snak med eleverne og se hvad de kan. Det er samtidig en lejlighed til at se og høre nærmere om planerne med ”De røde løbere” i Vordingborg de næste 3 år.

ZBC i Vordingborg vil i de kommende år gennemføre projekter og events med businesseleverne i samarbejde med kommunens bykontor og forsøgsprojekt med områdefornyelse af midtbyen. Det giver erhvervsuddannelserne i byen rigtig gode muligheder for praksisnær og engagerende undervisning for handelslivet i byen.

Det vil samtidig være med til at skabe mere liv i byen og samarbejde med byens andre uddannelsesinstitutioner. ”Vi arbejder for en Campus Café i midtbyen for alle i ungdomsuddannelse og i videregående uddannelse i byen. Et nyt mødested på tværs.” siger Klaus Lindegaard, projektleder fra ZBC.

Vordingborgs ”De røde løbere” er et nyt 3 årigt forsøgsprojekt, der skal fremme en positiv byudvikling for alle bl.a. igennem forbedrede forbindelseslinjer rundt i midtbyen, liv omkring det nye borgerservicecenter samt nye samarbejdsformer og projekter imellem byens mange aktører.

”Her er det vigtigt at få de unge med på banen og vi ser frem til at de kan gøre en forskel for byen.” siger Philippine Schollain, leder af ”De røde løbere”.

www.vordingborg.dk/de-roede- loebere/

www.zbc.dk

Del:
Facebooktwitterlinkedinmail